Licenca Mckenzi instituta

Mckenzi institut, s bogatom poviješću i međunarodnim priznanjem, prepoznaje našu stručnost i posvećenost u pružanju edukacije na najvišoj razini.

Podijeli ili isprintaj:

S radošću želimo podijeliti iznimnu vijest s vama – stekli smo prestižnu licencu od Mckenzi instituta, čime smo postali jedini ovlašteni organizatori njihovih tečajeva u Hrvatskoj. Ova licenca potvrđuje našu predanost vrhunskom obrazovanju i kvaliteti u području specijalističkih tečajeva za Fizioterapeute.

Mckenzi institut, s bogatom poviješću i međunarodnim priznanjem, prepoznaje našu stručnost i posvećenost u pružanju edukacije na najvišoj razini. Ovo partnerstvo omogućava nam da svojim polaznicima pružimo pristup vrhunskim tečajevima i najnovijim metodama u specijalističkim tečajevima za Fizioterapeute.

Zahvaljujemo Mckenzi institutu na povjerenju i radujemo se prilici da podijelimo ovo ekskluzivno iskustvo s našim polaznicima. Očekujemo da će ova suradnja rezultirati bogatim iskustvom učenja i unapređenjem stručnosti svih koji se odluče pridružiti našim Mckenzi tečajevima.

Pridružite nam se u ovoj uzbuđujućoj fazi naše edukativne misije i istražite nove mogućnosti koje vam pruža Mckenzi institut. Za dodatne informacije o našim tečajevima i prijavu, provjerite našu ponudu tečajeva.