CERTIFIKATI I UPIS U RADNU KNJIŽICU

Naši tečajevi pružaju vještine važne za karijeru. Upišite ih u radnu knjižicu i istaknite se dodatnim znanjem.

Certifikati – Učilište Edukacijski centar “Vizija”

Svi polaznici naših tečajeva imaju privilegiju primiti certifikat od Učilišta Edukacijski centar “Vizija” po završetku svoje edukacije. Ovaj certifikat služi kao potvrda da su polaznici uspješno savladali vještine specifične za odabrano područje. Certifikat nije samo formalni dokument, već i simbol predanosti učenju i postignutim visokim standardima koji su postavljeni u suradnji s našim iskusnim predavačima.

Upis u Radnu Knjižicu – Oznaka Postignuća

Jedan od ključnih koraka nakon stjecanja certifikata od Učilišta Edukacijski centar “Vizija” je upisivanje stečenih vještina u radnu knjižicu. Važno je napomenuti da se formalno obrazovanje i školovanje, odobreno od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, automatski upisuju u radnu knjižicu.

Međutim, želimo naglasiti da, prema odredbama Zakona o obrazovanju odraslih, programi tečajeva koji nisu prošli formalni postupak odobrenja školovanja ne spadaju u kategoriju formalnog obrazovanja. Unatoč tome, takvi programi se s ponosom upisuju u radnu knjižicu kao dodatno završeno znanje, priznavajući vaš trud i ulaganje u osobni i profesionalni razvoj.

U našem Učilištu vjerujemo da svako završeno učenje, bilo formalno ili putem tečaja, doprinosi obogaćivanju vašeg znanja i vještina. Stoga smo ponosni što omogućujemo upis završenih tečajeva u radnu knjižicu, prepoznajući vašu želju za učenjem i poboljšanjem vlastitog profesionalnog profila.

Nastavljamo poticati vaš osobni i profesionalni rast te smo uvjereni da će svaki certifikat i upis u radnu knjižicu označiti vrijedan korak u vašoj karijeri.